Välkommen till Falkenbergs simklubb

Vi har verksamhet i Klitterbadet och Hälsa och rehab på Falkenbergs vårdcentral. En simklubb som satsar på bredden med en röd tråd genom hela verksamheten.
Söndag 27 Januari
Årsmöte 2019
Falkenbergs simklubb kallar till ordinarie årsmöte torsdagen den 14 mars!

Mötet börjar 18:00 i Sparbankens lokaler med ingång från baksidan. Eventuella motioner skall vara inskickade till styrelsen senast 14 februari.

Länk till kallelse och länk till dagordning! Verksamhetsberättelse inklusive förvaltningberättelse för 2018 och verksamhetsidé inklusive budget för 2019, revisionsberättelse samt motion med svar finns under protokoll på klubbfliken.


Falkenbergs simklubb står och faller med ideella krafter!

Föreningen har duktiga anställda och stabil ekonomi, men alla funktioner i en förening kan man inte lösa med anställda. Därför är Falkenberg Simklubb beroende av att tillräckligt många av våra drygt 800 medlemmar engagerar sig ideellt för att kunna drivas och växa.

Styrelsen saknar idag två ledamöter och det är också svårt att få folk engagera sig i de ideella grupperna och som ideella tränare. Det finns några eldsjälar som lägger ner mycket tid och som får dra ett tungt lass, men i längden är det svårt att behålla entusiasm och orka med det och då väljer de ofta att sluta.

Därför är det viktigt att så många som möjligt engagerar sig ideellt så att många gör lite. Ideellt arbete är roligt det kan många av oss intyga, men det kan också bli för mycket när man är för få. Lämna gärna in motioner om ni vill förändra, men det allra bästa är om ni som har drivkraft och idéer väljer att gå in och arbeta ideellt! Många av de som idag är engagerade har äldre barn som ibland också redan har slutat simma, medan inte så många med mindre barn kommer in i det ideella arbetet!
Läs mer
Carlsberg
Ekholmen
Svenska spel
Inter sport
Sparbanken
Klitterbadet
Strandbaden
Skrea rör
Engelsons
Ekängen
Vinbergs mekaniska
SF
SK Bygg
Ledel
Team Sportia
Woody

Kontakt

Kansli

Ulrike Feldhusen
E-post: kansli@falkenbergsk.se
Telefon: 070-407 96 66

Ekonomi

Ulrike Feldhusen
E-post: kassor@falkenbergsk.se
Telefon: 070-407 96 66

Integritetspolicy
Kreera web&design