Simskola

Vi har simskola på Klitterbadet och på Hälsa & Rehab. Vi vill inkludera föräldrarna i verksamheten i vår simskola, därför är föräldrar alltid välkomna att delta i vattnet om ni vill och om barnet behöver det. Vi vet att föräldrarmedverkan ger en ökad trygghet för barnen och en snabbare inlärning, det ger också en förståelse för vår pedagogik och vårt undervisningssätt. Vill ni inte delta i vattnet tycker vi det är bra om ni är på bassängkanten så att ni finns i närheten om ert barn behöver er. Vi tar emot barn från 3 år i simskolan (simmar med förälder), barn som ska simma utan förälder behöver vara 5 år och bottna på 90 cm djup.

Alla våra instruktörer är välutbildade, vi har både vuxna instruktörer och ungdomsinstruktörer, och vi har max 6 barn per instruktör i våra grupper. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla vår simskola och vårt mål är att vara sveriges bästa simskola.

Vi jobbar med crawl och ryggcrawl som första simsätt. Bröstsim är vårt tredje simsätt och detta tränar vi i kurserna Fisken och Hajen.

Våra instruktörer är utbildade av Svenska simförbundet och vi följer deras Simlinje.

Kontakta oss


Carlsberg
Ekholmen
Svenska spel
Inter sport
Sparbanken
Klitterbadet
Strandbaden
Skrea rör
Engelsons
Ekängen
Vinbergs mekaniska
SF
SK Bygg
Ledel
Team Sportia
Woody

Kontakt

Kansli

Ulrike Feldhusen
E-post: kansli@falkenbergsk.se
Telefon: 070-407 96 66

Ekonomi

Ulrike Feldhusen
E-post: kassor@falkenbergsk.se
Telefon: 070-407 96 66

Integritetspolicy
Kreera web&design